Diana-magnetichealth-amsterdam4
Over Diana

Welkom bij magnetic health

Ik ben geboren en opgegroeid in Portugal en woon nu in Amsterdam.

Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut. Op mijn zesentwintigste werd er kanker bij mij geconstateerd. Deze ingrijpende gebeurtenis zette mijn leven op zijn kop en het maakte mij duidelijk dat ik meer mijn hart, mijn intuïtie moest volgen.

Een sluimerend gevoel werd in mij wakker en dat bewoog mij om buiten de paden van de traditionele geneeskunde te stappen. Ik besloot toen energetic & information medicine methods te gaan bestuderen en studeren zoals Reconnective Healing, Kinesiologie, Biomagnetische therapie, Bioenergetic en Pranic Healing.

Het gevoel in mij werd bevestigd,  dat het menselijk lichaam, de geest en energie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

“Mijn doel werd om de mentale, fysieke en energetische aspecten te begrijpen die gezondheid beïnvloeden en hoe ik jou daarmee kan ondersteunen om weer in balans te komen.”

Ik ben inmiddels genezen en kan vanuit mijn persoonlijke ervaringen en alles wat ik erbij geleerd heb een holistische  behandeling aanbieden.  Met respect voor de wensen van jou, de klant.

WERKWIJZE

Ik werk altijd resultaatgericht!

Mijn intenties zijn om je de meest effectieve en snel werkende manier voor te stellen die ik ken om je te helpen de situatie waar je over struikelt te overwinnen.  Dat kan betekenen dat je aan 2 sessies genoeg hebt of dat je er meer nodig hebt.

Samen gaan we bekijken welke combinatie van de verschillende technieken/therapieën voor jou het beste resultaat zullen opleveren. Dit betekent dat geen sessie hetzelfde is omdat het steeds weer afgesteld wordt op wat jij nodig hebt in het proces.

Tijdens de sessie luister ik met aandacht naar je volledige verhaal om jou en je wereld te begrijpen: Wat is er met je gebeurd en met welke hulpmiddelen kan ik je uit die situatie begeleiden? Het begrijpen van die informatie is de sleutel om mijn werk op deze manier te doen.

Ik maak gebruik van technieken/therapieën als Biomagnetisme, Nes Health-systeem, Life coaching, Pranic Healing en Body Work.

De combinatie van therapieën die ik je aanbied hebben bij mij en diegenen die ik tot nu toe behandeld heb positieven veranderingen en prachtige resultaten opgeleverd.

Magnetic_Wisdom_NLD_373187_0