Wat is bioenergetic?

Bioenergetics is een techniek die het mogelijk maakt om meer te weten te komen over de energie-lichaam-geest verbinding en deze te behandelen. De tak van BioEnergetics die ik gebruik, wordt MicroBioenergetica genoemd omdat het bio-energetisch is met biomagnetisme.
Ik heb het geleerd van Dr. Miguel Ojeda, de dokter die het zelf uit uitgebreid onderzoek heeft ontwikkeld. Het verbindt microben (virussen, bacteriën, schimmels, parasieten) met specifieke emoties, trauma’s, genen en kijkt zelfs naar familielijnen om de oorzaak van de ziekte aan te detecteren.

Met deze sessies blokkeren we de informatie over specifieke conflicten en trauma’s die ziekte veroorzaken  en / of genezing blokkeren. Het gaat om het diepgaande begrip van hoe microben ons beïnvloeden op alle niveaus van ons bestaan ​​en onze evolutie. Teruggaan naar het moment dat we ziek werden, het vinden van het conflict dat het hele proces in gang zette en soms zelfs uitvinden waarom de patiënt een bepaalde situatie aantrekt.

VOOR WIE

Aandoeningen

Bioenergetic kan de gebruikelijke vraag beantwoorden: Hoe kan ik dit loslaten? Wat is de oorzaak hiervan?
bioenergetic_amsterdam2
OVER BIOENERGETIC

Hoe werkt het?

Bionenergetics werkt door middel van kinesiologie en het volgen van zeer specifieke protocollen voor verschillende conflicten en gezondheidsproblemen. Je lichaam geeft de antwoorden. Het is codecommunicatie met binaire antwoorden: ja / nee. De behandeling gebeurt met magneten – Biomagnetisme en door de informatie aan te passen en te annuleren. Hoe is het mogelijk dat je lichaam de antwoorden geeft? Omdat elke ervaring die je leeft en elke herhaalde gedachte een herinnering achterlaat in je zenuwstelsel, een voetafdruk op je lichaamsveld.

*It is based on Energy and Microbiome Medicine, DNA information, Epigenetics, Human Genome, Metabolomics, Nutrigenetics & Nutrigenomics, Biological Decoding, Psychosomatic Medicine, Bioenergetics and Biomagnetism.

VEELGESTELDE VRAGEN

Zorg ervoor dat je de 2 dagen ervoor veel drinkt. Dit is ongeveer. 30cl vloeistoffen / kg gewicht

Nee. “Biologische biodescodificatie verbindt emoties met lichamelijke ziekten. Verbindt dus delen van het lichaam met emoties; dus fysieke ziekten zijn direct verbonden met emotionele blokkades. Bioenergetic doet dit ook, maar ontdekt ook op het moment dat dit begon, behandelt de microbe (bacteriën, virussen, schimmels, parasieten) waardoor het patroon dat je leeft, wordt weggenomen.

Niet precies. Ik zal vragen stellen en het lichaam antwoordt.

Met kinesiologie, dat werkt als een reflex. Een goed voorbeeld van hoe een reflex werkt: stel je voor dat je je hand op een extreem heet oppervlak legt. Tegelijkertijd vraag ik je “is het warm?” Je neemt zeker je hand voordat je denkt dat het warm is of niet. Deze reflex gebeurt vanwege de signalen die je centrale zenuwstelsel krijgt. Alles wat er op je lichaam / energieveld gebeurt, weet je centrale zenuwstelsel. Je commandosysteem moet elke actie van je cellen, van je organen, enz. Beheren. Dus het kan moeilijk voor je zijn om te weten, maar je lichaam weet het wel.

Antwoorden over hoe en wanneer een patroon is begonnen, waar de oorzaak van je problemen of ziekte liggen.

Kleed je comfortabel, lange broek / legging, neem een paar sokken mee.

Tussen 1u en 2u. Chronische situaties soms om 2.30 uur. Na een eerste sessie zal ik je vertellen hoe lang we nodig hebben voor de volgende sessies.

Meestal zie je bij acute situaties de resultaten meteen na de sessie, maar denk er altijd aan dat het lichaam een paar dagen nodig heeft om te genezen.

Als je kunt ja, maar het is niet verplicht. Na een sessie is het goed om tijd voor jezelf te hebben, om te integreren wat we bespreken.

Meestal krijg je na de sessie wat “huiswerk”, voornamelijk wat schoonmaken thuis: zoals het verwisselen van tandenborstels, contactlenzen, verschonen van lakens en handdoeken en wassen. Het hangt af van wat werd behandeld. Alles wordt besproken na uw sessie en u ontvangt de instructies op uw e-mail. Als u een schimmel (gisten, schimmels) of een bacterie-infectie heeft, is het misschien een goed idee om Sanytol – bacterie- en schimmeldesinfectans voor kleding en huis van tevoren te kopen.

MAAK HIER JE AFSPRAAK

MAGNETIC HEALTH

Tarieven