CONTACT

Adres

Pythagorasstraat 29b
1098 EW
Amsterdam

Email:  hallomagnetic@gmail.com

Tarieven

Graag informeren wij u goed over de prijs van de afspraken.

Magnetic Health heeft geen contracten met zorgverzekeringsmaatschappijen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de therapeuten uw situatie op een holistische manier bekijken, geest-lichaam en energie zijn geïntegreerd en uw pad met ons zal worden gepland met deze drie in gedachten.

Het eerste gesprek bij Magnetic Health is een intakegesprek met en a Nes scan of behandeling. In het intakegesprek bespreek je met je behandelaar wat je met je behandeling wil bereiken. In dit gesprek proberen jullie in kaart te brengen wat er precies aan de hand is en wat je klachten zijn. Het intakegesprek duurt ongeveer 60, en de scan met interpretatie 45 tot 60 min. Het eerste afspraak is met hoofd therapeut Diana – ca. 120 minuten: € 100

Na afloop kijken jullie samen naar het eventuele vervolgtraject en hoe jullie het beste de afspraken kunnen doorplannen.

Er vindt op vaste tijden een (re)evaluatie plaats. Dan bekijk je of je doelen zijn behaald. Ook overleggen jij en je behandelaar of je zelfstandig verder gaat of langer sessies nodig hebt. Bij de kortdurende behandeling is de evaluatie na ongeveer drie tot vijf gesprekken. Dat houdt in dat de vervolgafspraken ca. 45, 60, 90 of 120 minuten kunnen duren. Ieder vervolgconsult van ca 60 minuten kost €75, tot 90min is €100 en een dubbel consult van 120 minuten kost €150.

Daarna, adviseer we elke jaar 2 afspraken inplannen, als een jaarlijks rituaal.

Zwangerschaptraject

Ons protocol is afgestemd op elke persoon of elk koppel. Als je wilt beginnen, kun je kiezen voor Pregnancy op de online agenda, die bestaat uit 5 sessies voor €400.

Individuele coaching / bedrijfscoaching/self development

Een coaching traject bestaat allereerst uit een intakegesprek van 60 tot 90 min dat kost €100. Tijdens de intake het kan dat je een Nes scan of andere tests doen en wordt er besproken hoe het vervolgtraject er uit komt te zien. Indien je werkgever je dit coaching traject aan zou willen bieden, dan kunnen wij in overleg met elkaar hiervoor een plan opstellen.

Adem- of yogatherapieën kunnen op onze website worden geboekt en worden rechtstreeks door de therapeut Vanessa in rekening gebracht.

Opmerkingen:
Als u de volledige prijs van de therapieën niet kunt betalen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. Onze missie is om te helpen.

Mocht u verhinderd zijn op een afspraak, dan willen wij graag dat u de afspraak zo spoedig mogelijk annuleert zodat we een nieuwe afspraak kunnen inplannen. Annuleren en verzetten kan via de link in de bevestigingsmail tot 24 uur. Indien u de afspraak niet op tijd afzegt of niet komt opdagen, zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.
In zeldzame gevallen overschrijden we 2 uur, dan wordt de prijs berekend in een fractie van 15 minuten.
Voor sessies die op zaterdag bij Diana geboekt worden, geldt een weekendtarief van €25.
Zie voor overige details de online agenda bij elke servicebeschrijving of neem direct contact met ons op.