Wat zijn infoceuticals?

Infoceuticals zijn vloeibare remedies die eigendom zijn van NES Health ™. Het bevat gefilterd water en van planten afkomstige micromineralen. Elke oplossing wordt dan ingeprint met de bio-informatie (energie en informatie) waarmee het zelfherstellende systeem van het lichaam kan worden ingeschakeld door het corrigeren van het menselijk lichaamsveld.

“Het proces van imprinting is complex, (…) het gaat om het converteren van de holografische informatie naar gegevens (…) die andere fysica en technische parameters beheren die eigendom zijn van NES “(decodering, p.181).

Infoceuticals corrigeren lichamelijke en geestelijke verstoringen in de informatie van het lichaam met een reeks vloeibare remedies met een imprint van bio-informatie.

OVER INFOCEUTICALS

Gebruiksaanwijzing

Je NES Health Practitioner biedt een protocol met instructies over wanneer en hoe je ze neemt. Het protocol wordt bepaald op basis van de resultaten van uw NES-scan voor de basisprotocol en uw therapeut kan FeelGood infoceuticals toevoegen op basis van hoe u zegt dat u zich voelt.

OVER INFOCEUTICALS

Combinatie met andere medicijnen en supplementen

Infoceuticals kunnen worden ingenomen met de meeste voedingssupplementen of medicijnen omdat ze samenwerken: supplementen en medicijnen geven fysieke informatie aan het lichaam en deze werken beter wanneer het onderliggende besturingssysteem, het veld van het lichaam, goed functioneert.

OVER INFOCEUTICALS

Reacties op infoceuticals

De meeste mensen ondergaan een positieve verandering na verloop van tijd wanneer ze Infoceuticals nemen. De voortgang wordt ook gevoeld in algemeen welzijn en de algemene vitaliteit. Vaak hoor ik dat mensen een duidelijker beeld hebben van zichzelf. Sommige mensen melden dat ze meer dromen hebben.

Bij het behandelen van de prioriteit blokkades kunnen soms andere situaties aan de oppervlakte komen. Zoals elk genezingsproces: positieve verandering kan betrekking hebben op kortetermijn genezingsreacties. Als je helende reactie te snel aanvoelt voor je comfortniveau dan kan je altijd praten met je behandelaar en dan is het altijd mogelijk om het aantal druppels te verminderen of een FeelGood toe te voegen. Dit is een Infoceutical om de respons glad te strijken.

Andere frequente resultaten gedeeld door Nes-klanten:

  • Meer gecentreerd voelen
  • Diepere, meer rustgevende slaap
  • Het verbeteren van energie en vitaliteit
  • Heldere geest & minder angst

INFOCEUTICALS

Ingrediënten & bewaaradvies

De energie en informatie die is afgedrukt in Infoceuticals, verloopt niet, maar beperkt de mogelijkheid van bacteriële besmetting (vooral als u met uw tong of handen het openingsgedeelte van de fles hebt aangeraakt), stelt NES Health voor ze binnen twee maanden na consumptie te gebruiken. Ze kunnen in de koelkast worden bewaard om hun veilige consumptie te helpen verlengen, maar koeling is niet vereist.
Infoceuticals worden niet beïnvloed door röntgenfoto’s of andere beveiligingsscans, dus ze kunnen veilig worden verzonden of meegenomen als je reist.
Ingredients:

Purified water • Himalayan Sea Salt (1%) or 0.29574 mL/oz • Potassium Chloride (1.5%) or 0.44361 mL/oz • Magnesium Chloride (1%) or 0.29574 mL/oz • Potassium Sorbate (0.2%) or 0.059148 mL/oz • Citric Acid (0.1%) or 0.029574 mL/oz

The citric acid in our Infoceuticals is derived from non-GMO corn. It is not considered a “corn based” product, as the process does not leave any trace of corn proteins in the final product. People with severe corn allergies may still choose to avoid corn derived ingredients.