Wat is NES?

NES is een computerprogramma waarmee u uw Body Field (HBF) kunt scannen. Het gebruikt resonantie om uw HBF te vergelijken met de ideale HBF. Het beoordeelt honderden wellness-gegevenspunten in slechts enkele seconden. De resultaten vertellen hoe goed uw Body-Field wordt ingeschakeld, of het informatie correct overdraagt naar je lichaam of als er blokkades zijn. NES is ontworpen om het energieveld van het lichaam te scannen en om de energetische en emotionele onevenwichtigheden te meten.

NES is voor mensen die meer over zichzelf willen leren. Mensen die willen weten hoe ze hun persoonlijke overtuigingen kunnen overwinnen en hoe ze deze overtuigingen kunnen afstemmen op hun levensdoel en het maken van de keuzes die je naar je doelen zullen brengen.

VOOR WIE

Aandoeningen

NES beoordeelt en corrigeert de energie- en communicatiesystemen van het lichaam (een scan die 150 systemen controleert, toont aan waar u energetische en emotionele blokkades hebt). Hierdoor verbetert het lichaam zijn eigen vermogen om te genezen en gezond te blijven.
OVER NES

Hoe werkt het?

De bodyscan wordt uitgevoerd door de wijsvinger op het scanapparaat te plaatsen. Dit is een apparaatje dat eruitziet als een computermuis. Na enkele seconden worden de resultaten van de scan weergegeven op het computerscherm.
Het is gebaseerd op het basisprincipe dat energie en informatie de biologie van uw lichaam bepalen. Het voorkomt bijvoorbeeld dat het bewustzijn interageert met de fysieke wereld door het veld, dat is waarom onze gedachten / emoties (vooral schokken en trauma’s) een hoogtepunt hebben welke onze gezondheid veranderen.

Daarom beoordeelt deze scan ook gedachten, emoties en patronen, inclusief patronen die mogelijk ‘in een lus afspelen’ en mogelijk chronische gezondheidsproblemen veroorzaken.

De behandeling is gebaseerd op de resultaten van uw scan. De therapeut kan de juiste functie voor u herstellen. Dit doet ze door het behandelen van het Body-Field met energie en correcte informatie die geleverd wordt door ons elektronische miHealth-apparaat. Dit is ideaal om verstoppingen in het lichaamsveld te verhelpen en draagt bij aan verlichting van symptomen. Daarnaast werken we met Infoceuticals – vloeistof remedies die meerdere weken duren. In deze periode werken ze aan het herstel van het geheugen in de gebied van het ideale Menselijk Lichaamsveld.

Voor degenen die echt geïnteresseerd zijn, wordt ons werk gedeeltelijk verklaard door de kwantumvelden theorie, waar de werkelijkheid zoals wij die kennen is gebaseerd op een universeel veld van niet-materiële golven. De NES Gezondheid of “Bio-energetica” -benadering is om het verenigde veld van het lichaam en het individu te beoordelen en te corrigeren velden en informatiepaden die alles besturen dat plaatsvindt op biochemisch niveau. Lees meer over NES health door op de link te klikken.

Disclaimer:
De scan maakt geen medische of fysieke beoordeling, dus het vertelt u niet of er iets is zoals gebrek aan voedingsstoffen of de fysieke aanwezigheid van toxines of virussen. Het beoordeelt alleen de Body-Field’s bio-energetische match met elke van deze, evenals of het veld ondersteuning nodig heeft in assimilatie of reageren op deze matches.

NES_mihealth_magnetichealth
NES HEALTH INFORMATIE

NES miHealth

De NES miHealth is een krachtig en niet-invasief instrument dat effectief de eliminatie van energieblokkades ondersteunt en informatie corrigeert wat als resultaat veel klachten verbetert.
Een miHealth-sessie integreert gepulseerde elektromagnetische velden (PEMF), biofeedback, globaal
schaalfrequenties en Informational Patterns of Energy. De behandeling zal worden uitgevoerd op basis van uw klachten of in combinatie met de resultaten van de NES Health ProVision-scan.
OVER NES miHealth

Hoe de NES miHealth werkt

De verschillende functies van de miHealth geven de juiste input om het lichaam te helpen met het genezingssysteem. Dit is soms nodig omdat het lichaam gemakkelijk in “patronen” terecht kan komen waar de energie wordt geblokkeerd of vast komt te zitten. De miHealth activeert de energiestroom door de informatie te corrigeren. Het apparaat stuurt ultra zwakke elektrische signalen naar de plek waar het contact mee heeft en wacht dan op het antwoord van het lichaam.

PEMF-therapie wordt gecreëerd door een elektrische stroom die door een koperen spoel loopt en een magnetisch veld produceert. Het is veilig en wordt effectief gebruikt in Amerika en Europa voor meer dan vijftig jaar.

In de afgelopen decennia zijn er meer dan 7000 onderzoeken en klinische proeven, waaronder die van NASA, die de voordelen van PEMFs  bewezen. Bio-elektrische biofeedback-therapie staat erom bekend dat het helpt bij het verminderen van stress en het heropvoeden van delen van de lichaam en geest voor gezondere patronen.

Wereldwijde schaalfrequenties zijn gebaseerd op natuurlijke schommelingen van de energie in het Body Field van de mens.

Informational Patterns of Energy werden door Peter Fraser en zijn team naar de wereld gebracht. Het zijn specifieke en gepatenteerde patronen gecodeerd op de draaggolf, die worden geïdentificeerd tijdens het in kaart brengen van het hele menselijke lichaamsveld. Dit toont de therapeut hoe te herladen, vrij te geven, verjongen de energie van het lichaamsveld en bereiden het voor op het Infoceutical-protocol.

This video gives an overview of NES Health’s proprietary imprinted water Infoceuticals that help the body return to its optimal blueprint.

FAQ

Omdat het me in staat stelt om verschillende dingen te doen: een wellness-scan die slechts enkele seconden duurt, maar ongelooflijk veel informatie bevat. Voor behandeling kan ik een apparaat genaamd de miHealth gebruiken om de energie van het lichaam in beweging te krijgen en / of vloeibare remedies die helpen om de energie- en communicatiesystemen van het lichaam te optimaliseren (hoe systemen onderling communiceren).

De software toont meer dan 150 resultaten over uw lichaamsveldsystemen, waaronder:

Belangrijke orgel- en orgaansystemen
Omgevingsinvloeden, zoals gifstoffen en elektromagnetische velden
Absorptie, regulatie en metabolisme van voedingsstoffen.
Musculoskeletal systeem
Mind / Emotion, inclusief trauma en shock, maar ook inzicht in gebieden in je leven waar je misschien naar wilt kijken om je te helpen bij het afstemmen van je levensdoel en het maken van de keuzes die ervoor zorgen dat je je doelen bereikt.
Body-field structuren

Laat me je een voorbeeld geven: een computer heeft een software nodig om te draaien, zonder dat je gewoon hardware zonder informatie hebt. Net als ons lichaam, is het Human Body Field een Master Control System voor het menselijk lichaam. Dit is waar de informatie van onze intelligente, zelfherstellende, zelfcorrigerende, energetische en informatieve structuur functioneert. Meer dan 30 jaar lang heeft Peter Fraser natuurkunde, kwantumbiologie en westerse en Chinese geneeskunde onderzocht om de Human Body Field-theorie te ontwikkelen. Bekijk de video voor meer informatie over het Human Body Field.

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

MAGNETIC HEALTH

Tarieven