Wat is Pranic healing?

Pranic healing is een energiebehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van Prana (alias levensenergie, ook bekend als Chi) welke de energetische lichamen (oftewel de aura) balanceert, harmoniseert en transformeert.

Tijdens de behandeling raak ik je niet aan maar maak contact met je energieveld. Hieruit komt een zogeheten energetische scan. Zo tast ik de positieve en negatieve energielevels in de aura af en ook de afmetingen en staat van de chakra’s. Ik verwijder geblokkeerde, ongezonde energie, waarna ik je lichaam zuiver en oplaad met nieuwe energie vanuit Prana. Je zult voelen dat je energie verhoogd is.

Pranic Healing kan de vraag beantwoorden: Welke chakra’s zijn ongebalanceerd? door Prana energie aan je systeem te geven. Goed voor uitputting van energie, chronische situaties.

 

Pranic healing

Links & downloads

In artikel Science Measures The Human Energy Field van Jim en Nora Oschman lees je meer over het menselijke energieveld (EN) • In artikel Science Finally Proves Meridians Exist van Azriel Reshel lees je meer over wat de combinatie spiritualiteit en wetenschap voor jou kan betekenen (EN).

 

 

MAGNETIC HEALTH

Tarieven