Wat is biomagnetisme?

Medical Biomagnetism, ook bekend als Biomagnetic Pair Therapy, werd ontdekt in 1988 en ontwikkeld door Dr. Isaac Goiz Duran, MD. Het maakt gebruik van kinesiologie om pH-onevenwichtigheden in het lichaam en magneten te detecteren. Waarom is dat belangrijk? De pH is een kritische factor voor de gezondheid. Wanneer het onevenwichtig is creëert het alkalische of zure niches, de perfecte omgeving voor microben om te overleven vermenigvuldigen en door een resonantie-effect, ziekten te veroorzaken.

Ik geef je een voorbeeld, de meeste zwembaden hebben zout dat aan het water wordt toegevoegd om de pH alkalisch te houden, zodat de ontsmettingsmiddelen kunnen werken en schadelijke bacteriën niet kunnen groeien. De magneten zullen werken zoals het zout dat we in zwembaden gebruiken.

VOOR WIE

Aandoeningen

Biomagnetisme kan de gebruikelijke vraag beantwoorden die we allemaal hebben als we weten dat iets niet goed is, als we voelen dat er iets in ons lichaam is dat een ziekte veroorzaakt. Geeft vanuit het lichaam het antwoord op de veelgestelde vraag wat is er mis met mij? Verlichting van symptomen, balans van pH.

Lees hier het interview met De Goiz, de grondlegger van Biomagnetisme.

Biomagnetisme_magnetichealthamsterdam
OVER BIOMAGNETISME

Hoe werkt het?

Alle cellen in ons lichaam hebben een negatieve lading aan de buitenkant en een positieve lading aan de binnenkant (zoals magneten). Hierdoor kunnen elektrische signalen zeer snel en effectief door het lichaam bewegen. Magneetenergie wordt beschouwd als een katalysator die biologische processen versnelt en het lichaam in staat stelt zichzelf te genezen.

Via kinesiologie (spiertest) test de therapeut anatomische punten volgens een protocol. Hierna worden de magneten per paar geplaatst: negatief ⚫️ en positief ? gedurende 15 – 20 minuten. Als het lichaam een reactie geeft, betekent dit dat er een probleem is. Dit gebeurt wanneer de een van de benen krimpt, wat gemakkelijk kan worden gedetecteerd door de rand van de twee hielen te vergelijken. De therapeut plaatst een magneet op dat punt en de andere magneet in het overeenkomstige bio-magnetische paar.

VEELGESTELDE VRAGEN

Zorg ervoor dat je de 2 dagen ervoor veel drinkt. Dit is ongeveer. 30cl vloeistoffen / kg gewicht

Kleed je comfortabel, lange broek / legging, neem een paar sokken mee.

Tussen 1u en 2u. Chronische situaties soms om 2.30 uur. Na een eerste sessie zal ik je vertellen hoe lang we nodig hebben voor de volgende sessies.

Meestal acute situaties zie je de resultaten meteen na de sessie, maar denk er altijd aan dat het lichaam dagen nodig heeft om te genezen.

Als je kunt ja, maar het is niet verplicht. Na een sessie is het goed om tijd voor jezelf te hebben, om te integreren wat we bespreken.

Meestal na een sessie heb je wat “huiswerk”, voornamelijk wat schoonmaken thuis: zoals het verwisselen van tandenborstels, contactlenzen, verschonen van lakens en handdoeken en wassen. Het hangt af van wat werd behandeld. Alles wordt besproken na uw sessie en u ontvangt de instructies op uw e-mail. Als u een schimmel (gisten, schimmels) of een bacterie-infectie heeft, is het misschien een goed idee om Sanytol – bacterie- en schimmeldesinfectans voor kleding en huis van tevoren te kopen.

MAAK EEN AFSPRAAK

MAGNETIC HEALTH

Tarieven