Vergoedingen en Verzekeraars

CAT Jaar Licentie 2020 Erkend Alternatief Therapeut

Ik sta ingeschreven bij een multidisciplinaire beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) Hierdoor voldoe ik volledig aan de Wkkgz (Geschilleninstantie van het Ministerie van VWS). Ik ben een CAT therapeut level 4 Natuurgeneeswijzen. Dit houdt tevens in dat ik ben aangesloten bij het GAT. Dit betekent dat ik aan de wet voldoe en dat klanten een klacht in kunnen dienen bij GAT mochten zij een klacht hebben.

 

Vergoedingen en Verzekeraars

Welke zorgverzekeraars hebben het CAT erkend?

Update 2020:

Unfortunately, most of the insurance companies stopped covering our treatments this year, we are certified therapists but because we do not fit on “the boxes” with the different techniques we offer we cannot receive a code!